Procedure

De sollicitatieprocedure

Sollicitanten krijgen een schriftelijke bevestiging van hun brief of e-mail. Sollicitanten die zijn uitgekozen voor een gesprek, worden telefonisch uitgenodigd. De sollicitatiegesprekken met docenten worden gevoerd door de rector in het bijzijn van de sectievoorzitter en een teamleider. De sollicitanten die zijn uitgenodigd voor een gesprek, worden telefonisch van de uitslag van de gesprekken op de hoogte gesteld. Alle overige sollicitanten worden schriftelijk van het einde van de procedure op de hoogte gesteld.

Beoordeling en begeleiding

In het eerste jaar wordt in een beoordelingsprocedure bekeken of onze nieuwe collega's aan deze verwachtingen voldoen. De leerlingen worden bij de beoordeling betrokken.

Tegelijkertijd bieden wij onze nieuwe collega's een uitgebreid introductie- en begeleidingsprogramma aan.

Wat bespreekbaar is

In bijzondere situaties is benoeming in een LC-functie bespreekbaar. In sommige gevallen is een benoeming in een vast dienstverband bespreekbaar. Ook bieden wij starters graag de mogelijkheid om de lerarenopleiding te combineren met een aanstelling aan onze school.

Wat wij u bieden

Een fijne school, waar het door de collegialiteit onder onze medewerkers en de wellevendheid van onze leerlingen goed toeven is een goed geoutilleerd schoolgebouw met eigen sportvelden, gelegen in een groene en ruime wijk van Amstelveen.

Een uitstekende schoolorganisatie die borg staat voor rust en een ordelijk leerklimaat ontplooiingskansen en scholingsmogelijkheden.

Een stimulerende werkomgeving, waarin initiatieven en nieuwe ideeën welkom zijn.