Actiedag 1 juli 2024


Op 1 juli vindt de grote HWC-actiedag plaats. Leerlingen bedenken op deze dag een actie om zoveel mogelijk geld en spullen in te zamelen voor stichting Smile at School. De acties duren van 10:00 tot 12:00 uur. U bent van harte welkom om langs te komen! Naast de acties is er ook een 2e hands markt, een plantenmarkt, een boekenmarkt, een loterij en een Smile at School foto expositie aanwezig. Verder kunt u ook genieten van de muziek op het schoolplein onder het genot van heerlijk Afrikaans eten. Leuk voor jong en oud! Nodig iedereen uit en neem iedereen mee.

In de middag zal, vanaf 12:30 uur, op de wielerbaan een sponsorloop plaatsvinden. Door middel van sponsoren proberen de leerlingen zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Smile at school. U bent van harte welkom om gezellig te blijven hangen om de leerlingen aan te moedigen.

Ter afsluiting doen we hierbij een nadrukkelijke oproep aan iedereen om (school)spullen in te komen leveren tijdens de actiedag bij het aanwezen inleverpunt. Mocht u nog leuke prijzen kunnen regelen of tijdens de actiedag willen helpen bij een van de kraampjes dan kunt u contact opnemen met: zyl@hethwc.nl.

Wij hopen u op 1 juli te verwelkomen bij ons op school!